publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU
 
  1. Obiloviny obsahující lepek

    pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

  2. Korýši

    a výrobky z nich

  3. Vejce

    a výrobky z nich

  4. Ryby

    a výrobky z nich

  5. Podzemnice olejná (Arašídy)

    a výrobky z nich

  6. Sójové boby (Sója)

    a výrobky z nich

  7. Mléko

    a výrobky z něj

  8. Skořápkové plody

    mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

  9. Celer

    a výrobky z něj

  10. Hořčice

    a výrobky z ní

  11. Sezamová semena (Sezam)

    a výrobky z nich

  12. Oxid siřičitý a siřičitany (E220, E221, E222, E223, E224, E226, E227, E228)

    v koncentracích vyšších 10 mg, ml / kg, l, vyjádřeno SO2

  13. Vlčí bob (Lupina)

    a výrobky z něj

  14. Měkkýši

    a výrobky z nich

seznam alergenů

Tato stránka využívá cookies. Ne, to není žádné cukroví, ale soubory, díky nimž například nemusíte znova zadávat stejné údaje, když už jste je jednou vyplnili. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk